Brija
 

KONCERTNE NAJAVE #6

“2Cellos”: Gomila koncerata
Luka Šulić i Stjepan Hauser odnosno “2Cellos” ni nakon objave svog studijskog albuma “Celloverse” 27. siječnja ne miruju. Za ovu godinu imaju već ugovorena 42 koncerta do svibnja u Sjevernoj Americi nakon čega će ljeto provesti nastupajući po Europi i Japanu. Između ostalih imati će 10 koncerata u Japanu, 4 u Njemačkoj i 5 u Italiji od kojih je najbliži nama koncert na Piazza Unita u Tarvisiju 2. kolovoza. Ukupno zasad ugovorili su čak 61 koncert od kojih su mnogi već rasprodani. V.P.
Robbie Williams: Na “Szigetu” i “Lucca Summer Festivalu”
Robbie Williams će nastupiti na “Lucca Summer Festivalu” 23. srpnja. Osim njega na tom festivalu nastupiti će i The Script 9. srpnja, Billy Idol 10. srpnja, Elton John 11. srpnja, Mark Knopfler 22. srpnja, Fedez – Jax 24. srpnja i Lenny Kravitz 26. srpnja. No Robbie Williams biti će i jedan od headlinera “Sziget Festivala” na kojem će nastupiti 10. kolovoza u sklopu svoje “Let Me Entertain You” turneje. Na “Szigetu” su već potvrđeni Florence And The Machine, Alt-J, Awolnation, Blasterjax i Jamie Woon. V.P.
Joe Satriani: Novi album i turneja
Virtuozni Joe Satriani, jedan od tehnički najboljih svjetskih gitarista, u lipnju će objaviti svoj novi studijski album, prvi nakon albuma “Unstoppable Momentum” objavljenog 2013. godine. Nakon albuma uslijediti će europska turneja koja će prvo obuhvatiti Veliku Britaniju po kojoj će Joe Satriani nastupati od 1. do 9. studenoga, taman toliko da se uigra za koncerte po Starom kontinentu. Na turneji će ga pratiti Mike Keneally, Marco Minnemann i Bryan Beller. V.P.
 

Comments are closed.