Brija
 

KONCERTNE NAJAVE #24

Mick Jagger: “Ne razmišljam o povlačenju!”
Frontmen “The Rolling Stonesa” Mick Jagger je za ugledni časopis “Rolling Stone” izjavio da unatoč tome što će 26. srpnja imati 72. godine nimalo ne razmatra mogućnost povlačenja sa glazbene scene. Jedva čeka raditi na novom albumu, bilo sa “Rolling Stonesima”, bilo samostalno, a nakon ovogodišnje sjeverno-američke turneje benda koja će početi u svibnju i završiti u srpnju priprema, kako kaže, “još niz turneja”. Nije to nimalo čudno kad se zna da Ennio Morricone sa 86 godina još ide na turneje! V.P.
Maksim Mrvica: Na klasičnoj turneji
Klavirski virtuoz Maksim Mrvica kreće na svjetsku klasičnu turneju na kojoj će promovirati novi album. Tijekom turneje nastupati će i u Hrvatskoj i Sloveniji. U svibnju će svirati na čak pet takvih koncerata. Karizmatični Šibenčanin nastupiti će u Slavonskom Brodu, Celju, Krapini, Karlovcu i Puli. Nakon toga Maksim odlazi na kinesku i južnokorejsku turneju te se ponovo vraća u Hrvatsku i Sloveniju kako bi održao još tri koncerta i to u Čakovcu, Mariboru i Zadru. V.P.
Beyonce & Adele: Duet i turneja?
Šuškanja o mogućem duetu Beyonce & Adele koji bi se realizirao tijekom sljedeće godine postaju sve glasnija pogotovo nakon što su o tom govorili i tome se raspisali MTV UK i “Daily Star”. Oba izvora najavljuju i seriju zajedničkih televizijskih nastupa, koncerata i možebitne turneje. Pjesmu za duet Beyonce & Adele koje vrlo uspješno prestavljaju Ameriku i Europu u glazbenom svijetu već je, kažu, napisao Jay Z, suprug Beyonce. To se dogodilo odmah nakon njihove trijumfalne turneje “On The Run Tour”. V.P.
 

Comments are closed.