Brija
 

KONCERTNE NAJAVE #21

“Roger Waters: The Wall”: U kinima samo 29. rujna
Nakon što je pretpremijerno predstavljen na “Toronto International Film Festival”-u dokumentarac “Roger Waters: The Wall” će biti prikazan u kino salama diljem svijeta samo jedan dan i to 29. rujna. Nadamo se da ćemo ga vidjeti i u Hrvatskoj. “Roger Waters: The Wall” je dokumentarac koji prikazuje što se događalo na istoimenoj turneji ovog bivšeg člana “Pink Floyda” između 2010. i 2013. godine. Svima onima koji vole Rogera Watersa na znanje i ravnanje. V.P.
Eros Ramazzotti: Singl, album, turneja
Eros Ramazzotti je upravo lansirao singl “Alla fine del mondo”, prvi singl sa njegovog nadolazećeg novog studijskog albuma “Perfetto” koji će izići 12. svibnja. Do tada možete slušati njegov box set “Eros 30” na kojem se nalaze 30 najljepših Erosovih pjesama iz 30 godina karijere. Nakon izlaska albuma 12. rujna Eros kreće na “Eros World Tour 2015.” u okviru kojeg će nastupiti i u ljubljanskom Centru Stožice u utorak 22. rujna u 20 sati. Ulaznice koštaju 46,50-50,50-65,50 i 75,50 eura. V.P.
Robbie Williams: Koncert u Beogradu 17. lipnja
Britanski pop superstar održat će koncert u Beogradu 17. lipnja na Ušću u sklopu aktualne svjetske turneje “Let Me Entertain You”. To će biti njegov prvi nastup u Srbiji i jedini u regiji za ovu godinu. Najeftinije ulaznice koštaju od 30 do 60 eura, a VIP od 103 do 204 eura. Prodaja ulaznica krenula je 6. travnja na svim prodajnim mjestima “Eventima” u regiji. Organizatori su “Exit Tim” i “Skymusic” uz podršku “AAA Produkcije”. V.P.
 

Comments are closed.