Brija
 

KONCERTNE NAJAVE #15

MADONNA OBJAVILA PRVIH 35 DATUMA “REBEL HEART WORLD TOUR”: Turneja kreće iz Miamija 29. kolovoza
Svjetski promotorski gigant “Live Nation” objavio je prvih 35 datuma Madonnine svjetske turneje kojom će pop kraljica promovirati svoj najnoviji, trinaesti po redu studijski album “Rebel Heart” koji će biti pušten u prodaju 9. ožujka. Objavljeni datumi obuhvaćaju koncerte u Sjevernoj Americi i Europi koji će se održati tijekom 2015. godine. “Rebel Heart World Tour” će se nastaviti i tijekom 2016. godine kada Madonna namjerava nastupati po Australiji i Aziji. Australski i azijski datumi biti će objavljeni uskoro. Madonnina svjetska turneja koju producira “Live Nation Global Touring” krenuti će iz Miamija 29. kolovoza. Madonna će osim u Miamiju nastupiti između ostalih gradova i u New Yorku, Atlanti, Las Vegasu, Chicagu, Detroitu, Philadelphiji, Atlantic Cityju, Bostonu, Vancouveru i Montrealu. Nakon završnog koncerta sjevernoameričkog dijela svjetske turneje 27. listopada u Los Angelesu Madonna dolazi u Europu gdje će koliko je zasad poznato održati 14 koncerata. Prvi koncert u Europi imati će 4. studenoga u Kolnu. Za nas su zanimljivi njeni koncerti u Pragu 7. studenoga i Torinu 21. studenoga. Torino će tako ove godine ugostiti dva velika koncertna spektakla jer osim koncerta Madonne 21. studenoga u njemu će dvostruki koncert održati i grupa “U2” i to 4. i 5. rujna. Posljednji koncert u Europi Madonna će održati u Glasgowu 20. prosinca. Ulaznice za turneju naći će se u prodaji već od 9. ožujka na dan kada će se u prodaji pojaviti i album “Rebel Heart”. Singl “Living For Love” sa albuma već je na vrhu “Billboard Dance Charts”. V.P.
Kanye West & Rihanna: Zajednička turneja
Službeno je potvrđeno: Kanye West & Rihanna kreću na zajedničku turneju koja će početi 25. srpnja u Estoniji. “Live Nation Entertainment” (promotorski gigant koji se brine između ostalih i o turnejama “U2” i Madonne) objavio je da ulaznice za zajedničke koncerte turneje repera iz Atlante i pjevačice porijeklom iz Barbadosa kreću u prodaju već od danas. Svi datumi turneje biti će objavljeni uskoro. Kanye West & Rihanna surađivali su nedavno kada su zajedno sa Paulom McCartneyem snimili pjesmu “FourFiveSeconds”. V.P.
Trst i Tarvisio: Zanimljivi koncerti
U Trstu će 22. travnja u Teatro Rossetti nastupiti James Taylor. Dvadeset i trećeg lipnja na Piazza Unita pjevati će škotski pjevač talijanskog porijekla Paolo Nutini. Na istom mjestu koncert će imati i “Il Volo”, nedavni pobjednici “Sanrema” i talijanski predstavnici na “Eurosongu” u Beču. Datum njihovog koncerta je 11. srpnja. Trinaestog studenoga u PalaTrieste nastupaju “Scorpionsi”, a u Tarvisiju na tamošnjoj Piazza Unita nastupaju Anastacia 26. srpnja i naši “2Cellos” 2. kolovoza. V.P.
 

Comments are closed.