Brija
 

KONCERTNE NAJAVE #14

“Prodigy”: “Razmišljamo o mirovini”
Legendarni “Prodigy” se nakon 25 godina nastupanja spremaju u mirovinu. U intervjuu za “New Musical Express” pjevač benda Keith Flint je izjavio: “Mislim da će bend završiti svoju karijeru u jednom trenutku i mislim da će to biti uskoro. Završit će se prije nego što želimo jer je takva stvarnost s obzirom na to koliko imamo godina”. Slikovito je objasnio da članovi benda ne žele postati naporni starci koji nikako da shvate da više nemaju dvadeset godina. V.P.
“Rock in Roma”: Line up
Na već sedmom po redu open air festivalu “Rock in Roma” ovog će ljeta na pozornici na “Ippodromo delle Capannelle” nastupiti mnoga poznata svjetska glazbena imena. Tako će 16. lipnja nastupiti Slipknot, 21. lipnja Sam Smith, 23. lipnja Slash feat. Miles Kennedy, 30. lipnja Mumford & Sons, 1. srpnja Damian Marley, 2. srpnja Chemical Brothers, 7. srpnja Robbie Williams, 8. srpnja Stromae, 9. srpnja Noel Gallagher, 18. srpnja Muse, 29. srpnja Lenny Kravitz i 6. rujna Linkin Park. V.P.
“Milano Summer Festival”: Nakon Rima i Milano
Nakon open air festivala “Rock In Roma” “Live Nation Italia” organizira sa zvučnim glazbenim imenima i “Milano Summer festival” koji će se održati na platoima ispred Forum di Assago. Nastupiti će: “Incubus” 3. lipnja, David Guetta 6. lipnja, “Limp Bizkit” 11. lipnja, Sam Smith 20. lipnja, “Judas Priest” 23. lipnja, Slash 24. lipnja, “Libertines” 4. srpnja, Noel Gallagher 6. srpnja i Ben Harper 22. srpnja. Kompletan line up biti će poznat uskoro. Pa tko voli i može nek bira: ili u Rim ili u Milano! V.P.
 

Comments are closed.