Brija
 

KONCERTNE NAJAVE #11

“Muse”: Koncerti u Europi tijekom ljeta 2015.
Iako još u studiju rade na nasljedniku albuma “The 2nd law” (2012.) grupa “Muse” je već obznanila planove za turneju koja će uslijediti čim izdaju album. Zasad su objavili da će sudjelovati na velikim europskim open air ljetnim festivalima: “Rockavaria” 29. svibnja, “Ring” 30. svibnja i “Rock in Vienna” 5. lipnja. Na sva tri festivala nastupiti će uz njih kao headlineri “Metallica”, “Kiss”, “Incubus” i “Faith No More”. Ostali datumi nisu zasad objavljeni. V.P.
Mariah Carey: Novi album 18. svibnja
Novi album Mariah Carey biti će album hitova “#1 To Infinity” i na tržištu će se pojaviti 18. svibnja. Po prvi put na jednom mjestu biti će objavljeno njezinih 18 hitova sa Billboardove liste “Hot 100”. Takav je uspjeh među solo izvođačima do sada postigla samo ona čime je postala i najprodavanija ženska izvođačica svih vremena. Do sada je prodala više od 200 milijuna albuma diljem svijeta. Na albumu će se naći i njezin najnoviji singl “Infinity” po kojem je album i dobio ime. V.P.
“Prljavo kazalište”: Turneja
Velikim open air koncertom 30. svibnja na zagrebačkoj Šalati “Prljavo kazalište” otvorit će veliku “Pantastic” turneju. Ovim koncertom “prljavci” će ujedno, dan ranije, obilježiti i proslavu Dana grada Zagreba. “Pantastic” turneja će do kraja godine provesti “Prljavo kazalište” kroz velike hrvatske gradove. Od danas do dana koncerta ulaznice će biti u prodaji po cijeni od 50 kuna te na dan koncerta, ukoliko ih ostane, po cijeni od 70 kuna. Detaljne informacije o ostatku turneje očekujte uskoro. V.P.
 

Comments are closed.