Brija
 

KONCERTNE NAJAVE 9

“Oasis”: Reunion 2016.?
Braća Noel i Liam Gallagher, ex alfa & omega brit-pop benda “Oasis”, napokon su shvatili da su braća i da zbog netrpeljivosti gube milijune zarade pa su se pomirili i postigli sporazum o reunionu benda 2016. godine, piše “Daily Mirror”. O pomirenju i detaljima reuniona nema još pojedinosti, ali njima veoma bliske osobe tvrde da je odluka definitivno donesena. Noel nakon raspada “Oasisa” ima samostalnu karijeru dok Liam ima bend “Beady Eye”. Nadajmo se da će se ova najava ostvariti. V.P.
“Nickelback”: Europska turneja u 2015. godini
“No Fixed Address Tour” zvati će se svjetska turneja grupe “Nickelback”. Početak svjetske turneje je 14. veljače u Allentownu (SAD). Američki dio turneje završava 29. kolovoza u Atlanti. Europski dio turneje će krenuti 30. rujna iz Helsinkija, a završiti će 25. studenoga u Londonu. Tijekom turneje po starom kontinentu “Nickelback” će obići ukupno 31 europski grad. Najbliže nama su 16. listopada u Budimpešti, 20. listopada u Munchenu i 29. listopada u Beču. V.P.
Lenny Kravitz: U Padovi 29. srpnja
Na Hydrogen Festivalu pokraj Padove nastupiti će i Lenny Kravitz i to 29. srpnja. Uz to Lenny Kravitz je “upao” i u line up Lucca Summer Festivala na kojem će nastupiti 26. srpnja. Podsjetimo da će se tamo naći u elitnom društvu jer će na tom festivalu na Piazza Napoleone nastupiti i Elton John 11. srpnja, Mark Knopfler 22. srpnja i Robbie Williams 23. srpnja. Toliko o tome kako se posluje na Zapadu. A mi u Hrvatskoj ćemo saznati tko nastupa u pulskoj Areni tek koji tjedan prije sezone. V.P.
 

Comments are closed.