Brija
 

EXIT

“Exit” & “Sea Dance Festival”: Ulaznice za Hrvatsku
“Exit” će se održati od 9. do 12. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a njegov morski “Sea Dance Festival” od 15. do 18. srpnja na plaži Jaz u Budvi. Ulaznice za oba festivala se mogu kupiti i u Hrvatskoj preko Entrio.hr. Ulaznica za “Exit” trenutno košta 459 kuna, a za “Sea Dance Festival” 285 kuna. Zajednička ulaznica “stoji” 549 kuna. Kampovi za oba festivala su po 210 kuna. Finalne cijene: “Exit” 860 kuna, “Sea Dance Festival” 360 kuna. Zajednička festivalska ulaznica: 1310 kuna. V.P.
“EXIT 2015.”
Novosadski “Exit”, najveći open air glazbeni festival u regiji slavi 15. rođendan i namjerava ga, kako obecavaju organizatori, proslaviti u velikom stilu. Jubilarnu obljetnicu obilježiti će nastavak sedmodnevne ljetne “Exit” avanture u sklopu koje će se održati “Exit” u Novom Sadu od 9. do 12. srpnja i “Sea Dance Festival” u Budvi od 16. do 18. srpnja. V.P.
POZNATA PRVA IMENA PETNAESTOG NOVOSADSKOG OPEN AIR FESTIVALA: “Motorhead” na “Exitu” slavi 40 godina karijere
Petnaesti rođendan “Exit”, novosadski open air festival koji će održati od 9. do 12. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, namjerava proslaviti u velikom stilu. O tom zorno “svjedoće” prva imena bendova i umjetnika koja su puštena u javnost. To su legendarni “Motorhead” predvođen karizmatičnim Lemmyjem Kilmisterom koji će na jubilarnom 15. “Exitu” proslaviti okruglu 40. godišnjicu karijere, kalifornijski band “Eagles Of Death Metal” koji će nastupiti i na ovogodišnjem zagrebačkom “INmusic festivalu”, te bendovi “Škrtice”, “Goblini” i “Eyesburn” koji će predstavljati regionalnu scenu. Nova supergrupa “Škrtice” se sastoji od Caneta iz “Partibrejkersa”, Koleta iz “Velikog prezira”, Borisa iz “Jarbola” te Danila i Boška iz grupe “Straight Mickey & The Boyz”. Na Exitovoj “Dance Areni” nastupiti će velikani elektronske glazbe Chris Liebing i Adam Beyer, te Joseph Capriati, detroitski tandem “Octave One” i Nicole Moudaber koji će uz domaću podršku Dejana Milićevića, Marka Milosavljevića i Lee Dobričić napraviti ludo otvaranje elektronskog dijela 15. “Exita”. Napomenimo i da će se “Exitova” frakcija “Sea Dance Festival” održati od 16. do 18. srpnja na budvanskoj plaži Jaz. Za oba festivala ulaznice su već u prodaji. V.P.
“Exit”: Još ugovorenih imena
Uz već potvrđena imena između koji su i legendarni “Motorhead” predvođen karizmatičnim Lemmyjem Kilmisterom i kalifornijski band “Eagles Of Death Metal” popularni novosadski open air festival, koji će se održati od 9. do 12. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, najavio je još imena jer svoj 15. rođendan namjerava proslaviti u velikom stilu. Tako će na “Exitu” na “Explosive Stageu”, najžešćoj bini na Balkanu, ovog ljeta nastupiti imena kao što su “Napalm Death”, “Fear Factory”, “Terror” i “Nuclear Assault”. V.P.
“Sea Dance Festival”: Dolaze i “Prodigy”!
Najznačajniji svjetski elektronski sastav “The Prodigy” nastupiti će u srijedu 15. srpnja na budvanskoj plaži Jaz u sklopu “Sea Dance Festivala” (15. do 18. srpnja). “The Prodigy” čine Liam Howlett, Keith Flint i Maxim. Na koncertima su praćeni gitaristima, bubnjarima i drugim glazbenicima. Cijele generacije odrastale su uz njihove hitove poput “Firestarter”, “Smack My Bitch Up”, “Diesel Power”, “Voodoo People”, “No Good”, “Their Law”, “One Love” ili “Poison”. V.P.
 

Comments are closed.